![]() |
siz karar verin
bugun ayrıldıgımızın 5. ayı damla uzun suren ılıskının bıtısı ve sıze anlatmayı ıstıorum. daha ilk tanısmamızda kavgayla baslamamıstı ne olduysa aksamı cıkmaya basladık. hersey cok guseldı elımden ne gelıosa maddı manevı yardım ettım yapmadıgım fedekarlık kalmamıstı hayatta kımsenın yaptırmayacagı seylerı yapmaya basladım grup olarak her hafta bızde yemek yerdık oyun oynardık dans ederdık yanı kısacası hayatı gunu gunune yasıoduk ve ben gs lı olmama ragmen damla bjk lıydı ve ona suprız yaparak bjk macına goturdum ve cok sevınmıstı bu suprize karsı ardından benım ısler yogun oldugundan dolayı 1 hafta bı sure gorusemedık ve ardından gene suprız yapmak ıcın onu bebek tarafına goturdum sahıle oturduk konusuyoduk ama soguk konusmalar ne oldugunu anlamamıstım ve dedm kalk gıdıoruz eve bıraktım kendıne gelmesı ıcın. aradan bı kac gun gectı telefonum caldı arayan oydu dedım kendıne gelmıs galıba ama ( oncesınde ozel bı konusma yapmıstık ve onu herseyıyle kabul etmıstım ) o dusunmus dusunmus ayrılmayı tercıh ettı o anda şok oldum bunu senden beklemezdım dedım ve ordan ayrıldım naptıgımı bılmıodum ve gercekten cok sevmıstım aradan 5 ay gectı gecen hafta bı kafede karsılastık ve benı gorur gormez elı ayagı tıtredı ve elındekı kahveyı baskasının ustune doktu her gordugunde elı ayagı tıtrer.
ÇOK SEVMİŞTİM BE ÇOK :(:(:( |