ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Forumda Yine Bir İlk Daha Delilerin Mekanı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=67532)

Gözyaşı 03-18-2009 12:48 PM

Forumda Yine Bir İlk Daha Delilerin Mekanı

Birindan nefret mi ediyorsunuz o zaman avazınız çıktığı kadar bağırın

Sevmediğiniz insanların isimlerini buraya yazabilirsiniz

Aşk için deli mi oldunuz buyrun o zaman sizide aramıza alalım

Burada gevezelik yapmaya mı geldiniz deli değilseniz buraya uğramayın stres atmaya Hoş geldiniz :24:

İlk ben atayım stresimi bizim iş yerinde bi kadın var beni sinir ediyor balkondan atasım geliyor

Aragorn561 03-18-2009 08:28 PM

Cevap : Forumda Yine Bir İlk Daha Delilerin Mekanı

kafam karıştı burada herşey editlenmiş :D:D

bağırayım(hatta böğüreyim :D:D): bizim sınıfta bi çocuk yar öğretmenlere yağ çeken ve arkadaşlarınında hakkını çalan bi tip çok gıcık oluyorum bigün derste kalkıp kafasını gözünü dağıtmak istiyorum ama ALLAHtan ben onun seviyesinde değilim

aşk : yorum yok

not : buradaki herkesten daha deli olduğumu belirteyim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (ben joker-007 joker :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D)

pesimistt 03-18-2009 08:42 PM

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüüm :D:D
felsefeci sinirimi bozuo elmde olsa boğazlarmm :D:D

meLankoLik_asaLet 03-18-2009 09:02 PM

bzm sınfta bi kız var adı merve.. sesi boru gibi ve dersn ortasnda seviyesz ve bast espriler yapıyo uyus ediyo bni o an kızı öldüresm geliyo..

dam99 03-18-2009 10:02 PM

BEN DE YANDAŞ MEDYACILARA DELİ OLUYORUM GÜZEL TÜRKİYEM ALLAH SANA SABIRLAR VERSİN.KİMSE SORMUYOR SİZ NE İSTİYORSUNUZ SİZİN DERDİNİZ VARMI
BİZİM PARALARIMIZLA HER YER BAYRAM YERİ GİBİ BAYRAK LARLA DOLDU.NASSIL OLSA HALKIN CEBİNDEN ÇIKOYOT BU NE REZALETTİR.

Aragorn561 03-18-2009 10:17 PM

ona bende katılırım hadi birlikte boğazlayalım :D:D:D

bonsoir 03-18-2009 10:23 PM

Bu vatanın ekmeğini yiyip..Kurumlarında çalışan ,her imkanından faydalanan bölücülere benim isyanımmm...Daha nasıl özgürlük istiyorlar ..:nono:

JOKER 03-19-2009 12:09 AM

bende özelleştirme adı altında ülkeyi satanlara bu ülkeyi diğer devletlerin kuklası haline getirenlere sinirimden ölüyom...

Gözyaşı 04-05-2009 10:51 AM

Ben öldükten sonra ruh halinde dolaşıp ailemin ve arkadaşların ne yaptığını görmek istiyorum : )

sudenaz 04-05-2009 11:01 AM

Böyle bir konuyu ancak sen açabilirdin zaten=)
Arkadaşlar hayranım size burda bile siyasetden bahsedebiliyorsunuz ya haytret valla...
Bende beni gıcık etmek için eğlence merkezine ne kadar iğrenç şey varsa atan,ama bi yandanda çok sevdiğim arkadaşımı o resimleri görünce öldürmek istiyorum=)=)

Gözyaşı 04-05-2009 11:15 AM

O arkadaşın ölünce seni kim eğlendirecek yazık olur daha çok genç daha yapacak çok şeyi var sen en iyisi sevdiklerine bağışla bak hem çok büyük cezası var sen öldürme ben kendi kendimi öldürürüm:24::24::24::24:

gencer20 06-03-2009 01:54 PM

bende yolda sağına soluna bakmadan tüküren ve arkasında kimsenin olduğunu fark etmeden gaz çıkaran insanları diri diri yakmak istiyorum

delishhhh 06-03-2009 01:59 PM

dedikoducu insanlardan
ukala komşumdan
kendini beğenmişlerden nefret ediyorum....

evrem88 06-03-2009 07:29 PM

sırf arabasının modelini arttırmak için öğrenciyi 2 puanla yaz okula bırakan darvinci erdoğan hoca beyden nefret edioruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elimde olsa döverim bii temiz dayak istio beyefendi!!!!!!!!!!!!!!!!
kşke erkek olsaydım harbiden döverdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allahım sen hidayet nasip et bu erdoğan beyfendiye!!!!!

ve sen çok sevdiğim eski sevgilim...hep mutlu ol dilerim...içim acısada sen hep mutlu ol..seni görmek güzeldi...

Gözyaşı 06-03-2009 09:22 PM

Bende sevdiğim biri vardı biraz deliydi ama seviyordum yeni tanıştık bi haftada sattı beni bende ondan nefret ediyorum nefret etmek paraylamı ohhhhh olsun işte : )