ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Gezelim, Görelim (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=467)
-   -   Uludağdan Sonra Türkiye'nin İkinci Önemli Kayak Merkezi:Kartalkaya (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=668087)

Prof. Dr. Sinsi 09-03-2012 05:46 PM

Uludağdan Sonra Türkiye'nin İkinci Önemli Kayak Merkezi:Kartalkaya
 
Uludağdan Sonra Türkiye'nin İkinci Önemli Kayak Merkezi:KARTALKAYA

Köroğlu Milli Parkı içinde yer alan Kartalkaya, Bolu'dan 50 km Ankara'dan 180 km uzaklıkta bulunmaktadır.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Köroğlu dağında 2000 metre yükseklikte yer alan kayak merkezinde bir çok otel müşteriler için shuttle servis organize etmektedir. Kayak merkezine ayrıca Bolu'dan halk otobüsleriyle ulaşmak da mümkündür.Aralık'ta başlayan kayak sezonu Nisan ayının ortalarına doğru son bulmaktadır.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Doğal güzelliklerin konforla birleştiği Kartalkaya, İstanbul ve Ankara'ya yalnızca 3 saatlik mesafede bulunmasından dolayı en çok burada yaşayanlar tarafından tercih edilen bir kayak merkezidir. Kartalkaya Kayak Merkezindeki otellerin yatak kapasitesi 1223 tür. İlk yardım merkezi gibi sağlık donanımları mevcut olmasına rağmen hastane olarak Bolu�daki hastanerden yararlanılmaktadır.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.