![]() |
Görsel Photoshop CS2 Eğitim Seti
Görsel Photoshop CS2 Eğitim Seti
[*]Ürün Adı: Photoshop CS2 Görsel Eğitim Seti Cd Adedi: 2 Adet Toplam Süresi: 16 saat Açıklama : 1- Usta bir fotografçı gibi resimlere hakim olcaksınız Resim rütüşlama (sivilce, ben, yüz lekesi giderme) Siyah beyaz, kırık resmi düzeltme ve renklendirme Göz renkleriyle oynama 2- Sadece ve Sadece Photoshop Kullanarak İnternet Sayfası Yapacaksınız Örnek bir web sayfası tasarlanması sayfaya animasyonlu resim eklenmesi linklerin (butonların) tasarlanıp çalışır hale getirilmesi sayfanın internet için düşük dosya boyutuna çevrilmesi yapılan tasarımın HTML (internet dili) koduna çevrilmesi 3- Matbaa, Ofset vs.. gibi baskı işleri için kaliteli resimler yapacaksınız. CMYK Renk formatı nedir? Renk Ayrımı Nasıl Yapılır ? Extra Baskı (Yaldızlı, kabartmalı, Gofreli) Nasıl Yapılır? Yapılan grafikler dosyaları baskı için hangi formatta kayıt edilmelidir ? Gereksinimler : Windows 95/98/XP/2000/NT, CD-ROM, Ses Kartı, Mouse Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02.09.2012 34,22 TL |