![]() |
Eurosoft Kids Alfabe Sesli Eğitim Cd' si
Eurosoft Kids Alfabe Sesli Eğitim Cd' si
[*]ALFABE CD-ROM’u 3-7 yaş arası çocukların hem Türkçe hem de İngilizce dillerine ilk adımı oluşturuyor. CD-ROM içinde çocuklar bir tıklamayla Türkçe ve İngilizce içinde geçiş yapabilirler. CD-ROM’daki bütün bölümler sesli, hareketli, eğlenceli ve etkileşimlidir. Böylece okul öncesi ve ana sınıfındaki çocuklar hem eğelenerek, hem de öğrenerek; hem Türkçe hem de İngilizceye sağlam bir giriş yapabilirler. ALFABE CD-ROM’u tamamen sesler üzerine kurulmuştur. 2005 yılında uygulamaya konulan yeni İlk öğretim programı (müfredatı) okuma-yazmanın artık harflerin seslerine dayandırılarak yapılmasını zorunlu hale getirmiştir. Bu açıdan bu CD-ROM çocukların ilkokula hazırlanması için de mükemmel bir eğitim aracıdır. ALFABE CD-ROM’unda (hem Türkçe hem de İngilizce) alfabede bulunan bütün harfleri ve seslerini tek tek tanıtan ayrıntılı bölümler içerir. Çocuklar bu harfleri ve seslerini animasyonlar, oyunlar ve şarkılarla izleyecek; hem eğlenecek hem de öğrenecektir. ALPHABET | ALFABECD-ROM’unda çok sayıda etkileşimli bölüm de bulunmaktadır. Çocuklar, fare ile tıklayarak ya da sürükleyerek öğrenme sürecine aktif olarak katılacak ve bilgisayar kullanma becerilerini de geliştireceklerdir. ALPHABET | ALFABE CD-ROM’u içerdiği çok sayıda eğlenceli ve etkileşimli bölümü ile en kısa sürede çocukların en sevdiği CD-ROM olmayı başaracaktır. ALPHABET | ALFABE CD-ROM’u hem ana okullarında toplu; hem de evde çocukların bireysel kullanımına çok uygundur. Bu CD-ROM, çok eğlenceli bölümler ve şarkılar içermesine karşın sıradan bir oyun ve eğlence programı değil, çok pratik ve başarılı bir eğitim uygulamasıdır! Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02.09.2012 15,93 TL |