Tüm malzemelerimizi karıştırıp yumuşak bir hamur elde ediyoruz. (Evde sadece süt yada sadece yoğurt varsa tek birini kullanarak da hamurumuzu hazırlayabiliriz.) Hamurumuzu bir süre dolapta dinlendirdikten sonra, merdane yardımıyla 1 cm kalınlığında açıp gelişi güzel şekiller keserek kızgın yağda kızartabilirsiniz. Yada bir tabak yada büyük ağızlı bir bardak yardımıyla yuvarlaklar kesip, içlerini peynir doldurduktan sonra kapatııp, bu şekilde kızartabilirsiniz. Hazırladığınız hamurun hepsini hemen kullanmak istemiyorsanız dolapta 3-4 gün bekletebilirsiniz
GöKKuŞaĞı
03-09-2009 01:50 PM
Cevap : Pişi
Ben çok severim ya pişiyi.Teşekkürler Şengül:good: