ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Biyografiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=661)
-   -   Ahmet Hakan Biyografi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=658984)

Prof. Dr. Sinsi 09-02-2012 03:30 AM

Ahmet Hakan Biyografi
 
Ahmet Hakan Kimdir

ahmet hakan hakkında bilgi

Ahmet hakan kimdir

Ahmet hakan 1967 yılında dünyaya geldi. Babasının memuriyeti doyayısıyla Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde dolaştı. Lisedeyken, Mavera dergisine aboneydi. Kitaplara, özellikle edebiyata çok meraklıydı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde bir süre okudu. Sonra, İstanbul'a geldi bir süre de burada okudu. Üniversitedeyken hikayeler yazardı; birkaçı Yedi İklim dergisinde yayınlanmıştı.

Ahmet hakan 1993-1994 yıllarında muhabir olarak TGRT'de çalıştı. 'Yankı' isimli bir haber programı yapan ekipteydi.Kanal 7 kurulurken Genel Müdürü Mustafa Çelik'le temas kurup kadroya dahil oldu. Bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 1995-2003 arasında Kanal 7 Televizyonu Haber Müdürlüğü'nü ve ana haber spikerliğini üslendi. Kanal 7'de İskele Sancak programını yaptı ve bazı bölümlerini kitaplaştırdı.Kanal 7 TV ile anlaşamayarak istifa etti.

İlk yazarlık serüvenine Yeni Şafak'ta başladı. Daha sonra, Sabah'ta çalıştı ve şu anda Hürriyet'te yazıyor. Ayrıca, CNNTürk'de Tarafsız Bölge programını yönetti.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.