ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Tarih / Coğrafya (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=656)
-   -   Brezilya Tarihi Yerleri Hakkında Bilgi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=658848)

Prof. Dr. Sinsi 09-02-2012 03:32 AM

Brezilya Tarihi Yerleri Hakkında Bilgi
 
Brezilyanın Tarihi Yerleri Neresidir

The Botanical Gardens

( Botanik Bahçeler ) Botanik Bahçeler eski kraliyetin gezinme yeridir ve otelden sadece birkaç dakika uzaktadır. Şimdi nesli tükenmekte olan birçok botanik çeşit için, buna ülkeye adını veren Brazil agacı da dahil kutsal bir yer olmuştur.

National Fine Arts Museum

( Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi ), Kolleksiyonundaki 800' ün üstündeki heykel ve resim ile şehir merkezindeki güzel sanatlar merkezidir. Müze, Avrupa' dan getirdiği şaheserleri kadar 20. yüzyıl klasiği Candido Potinari' s Cafe' nin de bulunduğu the Galeria de Arte Brasileira ile gurur duymaktadır.

Mercado Municipal (pazar)

Brezilya’nın kahve kültürünü burada yaşamanız mümkün. Günde 20 bin müşteriyi ağırlayan Pazar, neoklasik şekilde dizayn edilmiş. 319 adet stanta sahip.

Memorial do Imigrante

Bu müze, göçmenlerin tarihini ve miraslarını fotoğraf ve eşyalar aracılığıyla görebileceğiniz bir müzedir. Her yıl Haziran ayında bu müzede Göçmen Festivali kutlanır.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.