![]() |
Ajdar Şahdamarım Şarkı Sözleri
Ajdar Şahdamarım
Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Sen şahdamarımsın can damarımsın Anla artık tek aşkımsın Hayatımın tek pınarısın Şah Şah Şah Dam Dam Dam Ar Ar Ar Şahdamar Şahdamar Şahdamar Ajdar Ajdar Ajdar Ajdar Sahipmisin sen bana Neden canım demiyorsun sen bana Sana nasıl kulak açtım Adım adım gel Arkandayım arkanda Sen nerdesin sevgilim Şah Şah Şah Dam Dam Dam Ar Ar Ar Şahdamar Şahdamar Şahdamar Ajdar Ajdar Ajdar Ajdarr Heyy Heyy Yağan yağmurdan sonra Çıktım geldim 7 gün 7 gece Allahtan dilek diledim Şahdamarımsın sen benim Nasılsın Böyle bakan birinden Zarar gelmez dediler İnan hem sevindim Hemde seni daha çok sevdim Şah Şah Şah Dam Dam Dam Ar Ar Ar Şahdamar Şahdamar Şahdamar Ajdar Ajdar Ajdar Ajdarr Şahdamarım tuttu Çek üzerimnden bu karabulutu Aşka susadık seninle Şahdamarımsın sen benim Candamarımsın canım cigerim Şah Şah Şah Dam Dam Dam Ar Ar Ar Şahdamar Şahdamar Şahdamar Ajdar Ajdar Ajdar Ajdarr Hiç bir işe yaramaz Ne atardamar Ne toplardamar Nede Aort damarı Şahdamarım olmasa Heyy Heyy Hoşgeldin yeni hayat Selam olsun Kıskananlara inat Sora sora bagdat bulunur derler Nasılsın Herkes seni merak eder durur Sen arayınca kılcal damarlar neki Şahdamarım titrer Cep telefonum öter Gözlerim yaşlara boğulur Şah Şah Şah Dam Dam Dam Ar Ar Ar Şahdamar Şahdamar Şahdamar Ajdar Ajdar Ajdar Ajdarr Hiç bir işe yaramaz Ne atardamar Ne toplardamar? Ne de Aort damarı Şahdamarım olmasa Şah Şah Şah Dam Dam Dam Ar Ar Ar Şahdamar Şahdamar Şahdamar Ajdar Ajdar Ajdar Ajdarr Hiper Star Ajdar'ın son rezilliği |