ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Ansiklopedisi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=476)
-   -   Mozilla'dan İpad'e Tarayıcı Geliyor (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=655075)

Prof. Dr. Sinsi 09-02-2012 03:19 AM

Mozilla'dan İpad'e Tarayıcı Geliyor
 
Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Firefox'un yaratıcısı Mozilla, Android'den sonra iOS için de Junior adlı yeni bir tarayıcıyı hazırlamakla meşgul.

İnternetle haşır neşir olup da Firefox adlı tarayıcıyı ve doğal olarak da yapımcı firması Mozilla'yı duymamış olmak çok zor bir durum.

Dünyanın en çok kullanılan tarayıcılarından biri olan Firefox'u önce Android işletim sistemli mobil cihazlara taşıyan Mozilla, şimdi de iPad için 'Junior' olarak adlandırdığı bir tarayıcıyı hazırlamakla meşgul.

iPad'in kendi tarayıcısı Safari'yi 'korkunç bir deneyim' olarak adlandıran Mozilla'dan Alex Limi, iPad kullanıcılarının internette daha rahat dolaşabilmeleri adına Junior'ı hazırladıklarını duyurdu.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.