ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Anketler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=583)
-   -   Ötenazi Yasal Olmalı mı ? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=65020)

Equinox 02-23-2009 11:36 AM

Ötenazi Yasal Olmalı mı ?

Son zamanlarda gündemi meşgul eden "ötenazi" konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Not;Kişisel polemiklere girmemeye dikkat edelim lütfen : )

Teşekkür ederim.

JOKER 02-23-2009 02:40 PM

Cevap : Ötenazi Yasal Olmalı mı ?

bizim ülkemizdede serbest olabilir bence .....

su perisi 02-23-2009 02:45 PM

Obstinate ye katılıyorum.

sudenaz 02-24-2009 08:49 AM

ben karşıyım bu günaha bari girmemiz için ortam hazırlanmasın bizim üklemizde yasal olsa eminim rağbet olcağına çünkü.

Gözyaşı 02-24-2009 10:38 AM

insanın kendi canını alması günah ama kötü bir hastalığa yakalanmışsa acı çekmektense ölmesi kurtuluştur bence

KRDNZ 02-24-2009 10:54 AM

Karşıyım çünkü Allah ona yaşam hakkı tanıyorsa o canı almaya kimsenin hakkı yoktur. Benim öyle bir hastam olsa öldürülmesine asla izin vermezdim.

Gözyaşı 02-24-2009 11:00 AM

Alıntı:

KRDNZ tafarından gönderildi (Mesaj 259740)
Karşıyım çünkü Allah ona yaşam hakkı tanıyorsa o canı almaya kimsenin hakkı yoktur. Benim öyle bir hastam olsa öldürülmesine asla izin vermezdim.

Başkasının canını bilmem ama ben ötenazı derken insanların kendi kişiliğini demek istedim yakınlarını değil herkez kendi kararını verirse olur ama başka bir kişinin canı için ötenazıyı kabüllenemem

KRDNZ 02-24-2009 11:03 AM

Alıntı:

Gözyaşı tafarından gönderildi (Mesaj 259745)
Başkasının canını bilmem ama ben ötenazı derken insanların kendi kişiliğini demek istedim yakınlarını değil herkez kendi kararını verirse olur ama başka bir kişinin canı için ötenazıyı kabüllenemem

Senin düşüncene göre de destek vermiyorum çünkü sağlıklı bir düşünce olmaz ki öyle bir durumda intihar etmek olur.

VANDETTA 02-24-2009 06:53 PM

Alıntı:

sudenaz tafarından gönderildi (Mesaj 259691)
ben karşıyım bu günaha bari girmemiz için ortam hazırlanmasın bizim üklemizde yasal olsa eminim rağbet olcağına çünkü.

Kimin kardeşi:scared011:
Mevladan ümit kesilmez,çekilen hastalık günahlara kefarettir,kendi rızasıyla öldürülen intihar etmiş olur,ki intihar eden Cennet yüzü göremez,mevla böyle bir durumla kimseyi yüz yüze bırakmasın...

seyito 02-24-2009 07:18 PM

ben bu konuda oldukça kararsızım:(

bonsoir 03-02-2009 10:36 PM

Alıntı:

VANDETTA tafarından gönderildi (Mesaj 259844)
Kimin kardeşi:scared011:
Mevladan ümit kesilmez,çekilen hastalık günahlara kefarettir,kendi rızasıyla öldürülen intihar etmiş olur,ki intihar eden Cennet yüzü göremez,mevla böyle bir durumla kimseyi yüz yüze bırakmasın...

Vandettaya katılıyorum Allah birilerine bir hastalık veriyorsa elbette bir sebebi vardır.Bu herkes için geçerlidir.Allahın verdiği canı ondan başkası alamaz..İntiharla eş değerdedir.