![]() |
En Komik İyi Geceler Mesajları
Komik İyi Geceler Mesajları
Sevdiğinizin ya da arkadaşınızın yüzünü uyumadan önce güldürebilmeniz için en komik iyi geceler mesajlarını sizin için seçtik. İşte komik iyi geceler mesajları; * Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Geceler!!! ... * Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen... Artik uyuyabilirsin iyi geceler. * Sebebi Ziyaretimiz Belli. Bu Saatte Kız İsteyeceğimiz Yok... "İYİ GECELER" Diyip Gideceğiz. Kusurumuza Bakmayın Tatlı Alamadık. Ee Malum Kriz... Siz Tatlıyı Rüyanızda Görürsünüz. * Bu mesaj burada biter ben uyumaya gider, uzatmayalım yeter. Haydi iyi geceler. * İyi geceler yesin seni keçiler. * İyi geceler öpsün seni bu geceler. * Güneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler. * Şok Şok Şok. Bu Gece Uyuyan Herkese 100 E Varan İndirimler Denk Geldi. İyiliklerde 1000 Kata Varan Puanlar Sizi Bekliyor Not:ne Olur Affedin Kul Hakkı Dışı Kampanyasıdır İyi Geceler Diliyorum * Tüm rüyalar rest çektim uyuyamıyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana dalıyorum iyi geceler.. |