![]() |
Thermaltake Frio OCK İntel 1366/1156/1155/775 ve AM3/AM2/AM2 uyumlu CPU Soğutucusu
Thermaltake Frio OCK İntel 1366/1156/1155/775 ve AM3/AM2/AM2 uyumlu CPU Soğutucusu
Özellikler - En üst düzeyde Overclocking Termal Yapı Tasarımı. 240 W’a kadar destekler. - Çift 130mm VR™ OC Fan ve göz kamaştırıcı kapak için Entegre Edilmiş Modül. - Üniversal Soket Uyumluluğu ve Aksesuar Paketi Özellik Ayrıntıları En üst düzeyde Overclocking Termal Yapı Tasarımı. 240 W’a kadar destekler. - 0.4mm alüminyum kanatlı çift kule ısı-emiciler geniş yüzeyde ısı dağılımı sağlar. - Hızlandırılmış ısı iletimi için 6 x Ø6 mm U şeklinde bakır ısı borusu. - Kule yan akım tasarımı, verimli soğutma performansını optimize eder. - Değerli termal macunu, ısı transferini CPU’dan bakır tabanlı soğutucuya hızlı yayılım için en üst düzeye getirir. Çift 130mm VR™ OC Fan ve göz kamaştırıcı kapak için Entegre Edilmiş Modül - Tek VR kontrol düğmesi 200~2100rpm arası fan hızını ayarlar. - Starcraft II tasarımı ile Overclock verimliliği. - Fan modülünü yüklemek için rahat ve araçsız tasarım. Üniversal Soket Uyumluluğu ve Aksesuar Paketi - Hepsi bir yerde arka- plaka tasarım tüm Intel ve AMD platformlarını destekler. -Evrensel soket desteği: Intel: LGA1366, LGA1156/LGA1155, LGA775 / AMD: AM3, AM2+, AM2 Kurulum Klavuzu Intel Anakart Kurulumu 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. 5. Adım 6. Adım Şimdi tutma modülünü siyah somunların üzerine koyun ve tutma modülünü yerine yerleştirmek için metal somunları vidaların üstüne geçirin. Şimdi termal macununu uygulama zamanı. 7. Adım 8. Adım CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. 9. Adım Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın. AMD Anakart Kurulumu 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Önceden yüklenmiş tutma modülünü ve arka plakayı anakarttan ayırmak için tornavida kullanın. Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. 5. Adım 6. Adım Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. Şimdi AMD işlemcisi tutma modülünü siyah somunlara yerleştirin. 7. Adım 8. Adım Tutma modülünü takmak için metal somunları vidaların üstüne yerleştirin ve termal macunu uygulayın. CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. 9. Adım 10. Adım Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın.Boyut Hava akımı Specification Model FríoOCK Uyumluk Intel Socket LGA 1366 Core i7 LGA1156/LGA1155 Core i7 Core i5 Core i3 LGA 775 Core 2 Extreme Core 2 Quad Core 2 Duo Pentium D Pentium 4 Pentium Celeron D Celeron AMD Socket AM3 Phenom II X6 Phenom II X4 Phenom II X3 Phenom II X2 AM2+ / AM2 Phenom X4 Phenom X3 Athlon 64 FX Athlon 64 X2 Athlon 64 Sempron Boyut 143(U) x 136.8(G) x 158.4(Y) mm P/N CLP0575 HeatsinkMateryal Alumiyum Yaprak Alumiyumvebakırtaban Isı Borular 6mm x 6adet Fan Boyut 130(U) x 130(Y) x 25(G) mm Anma Gerilimi 12 V Anma Akımı 1.2A Başlama Gerilimi 7 V Güç Girişi 14.40 W FanHızı 1200 ~ 2100 RPM Max.Hava Akımı 121.0 CFM Max.HavaBasıncı 3.12 mm H2O Görültü 21 ~ 48 dBA Ortalama Ömür 50,000 hrs @ 40C Connector 3 Pin Weight 1093 g Özellikler - En üst düzeyde Overclocking Termal Yapı Tasarımı. 240 W’a kadar destekler. - Çift 130mm VR™ OC Fan ve göz kamaştırıcı kapak için Entegre Edilmiş Modül. - Üniversal Soket Uyumluluğu ve Aksesuar Paketi Özellik Ayrıntıları En üst düzeyde Overclocking Termal Yapı Tasarımı. 240 W’a kadar destekler. - 0.4mm alüminyum kanatlı çift kule ısı-emiciler geniş yüzeyde ısı dağılımı sağlar. - Hızlandırılmış ısı iletimi için 6 x Ø6 mm U şeklinde bakır ısı borusu. - Kule yan akım tasarımı, verimli soğutma performansını optimize eder. - Değerli termal macunu, ısı transferini CPU’dan bakır tabanlı soğutucuya hızlı yayılım için en üst düzeye getirir. Çift 130mm VR™ OC Fan ve göz kamaştırıcı kapak için Entegre Edilmiş Modül - Tek VR kontrol düğmesi 200~2100rpm arası fan hızını ayarlar. - Starcraft II tasarımı ile Overclock verimliliği. - Fan modülünü yüklemek için rahat ve araçsız tasarım. Üniversal Soket Uyumluluğu ve Aksesuar Paketi - Hepsi bir yerde arka- plaka tasarım tüm Intel ve AMD platformlarını destekler. -Evrensel soket desteği: Intel: LGA1366, LGA1156/LGA1155, LGA775 / AMD: AM3, AM2+, AM2 Kurulum Klavuzu Intel Anakart Kurulumu 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. 5. Adım 6. Adım Şimdi tutma modülünü siyah somunların üzerine koyun ve tutma modülünü yerine yerleştirmek için metal somunları vidaların üstüne geçirin. Şimdi termal macununu uygulama zamanı. 7. Adım 8. Adım CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. 9. Adım Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın. AMD Anakart Kurulumu 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Önceden yüklenmiş tutma modülünü ve arka plakayı anakarttan ayırmak için tornavida kullanın. Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. 5. Adım 6. Adım Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. Şimdi AMD işlemcisi tutma modülünü siyah somunlara yerleştirin. 7. Adım 8. Adım Tutma modülünü takmak için metal somunları vidaların üstüne yerleştirin ve termal macunu uygulayın. CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. 9. Adım 10. Adım Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın.Boyut Hava akımı Specification Model FríoOCK Uyumluk Intel Socket LGA 1366 Core i7 LGA1156/LGA1155 Core i7 Core i5 Core i3 LGA 775 Core 2 Extreme Core 2 Quad Core 2 Duo Pentium D Pentium 4 Pentium Celeron D Celeron AMD Socket AM3 Phenom II X6 Phenom II X4 Phenom II X3 Phenom II X2 AM2+ / AM2 Phenom X4 Phenom X3 Athlon 64 FX Athlon 64 X2 Athlon 64 Sempron Boyut 143(U) x 136.8(G) x 158.4(Y) mm P/N CLP0575 HeatsinkMateryal Alumiyum Yaprak Alumiyumvebakırtaban Isı Borular 6mm x 6adet Fan Boyut 130(U) x 130(Y) x 25(G) mm Anma Gerilimi 12 V Anma Akımı 1.2A Başlama Gerilimi 7 V Güç Girişi 14.40 W FanHızı 1200 ~ 2100 RPM Max.Hava Akımı 121.0 CFM Max.HavaBasıncı 3.12 mm H2O Görültü 21 ~ 48 dBA Ortalama Ömür 50,000 hrs @ 40C Connector 3 Pin Weight 1093 g - En üst düzeyde Overclocking Termal Yapı Tasarımı. 240 W’a kadar destekler. - Çift 130mm VR™ OC Fan ve göz kamaştırıcı kapak için Entegre Edilmiş Modül. - Üniversal Soket Uyumluluğu ve Aksesuar Paketi 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. 5. Adım 6. Adım Şimdi tutma modülünü siyah somunların üzerine koyun ve tutma modülünü yerine yerleştirmek için metal somunları vidaların üstüne geçirin. Şimdi termal macununu uygulama zamanı. 7. Adım 8. Adım CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. 9. Adım Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın. AMD Anakart Kurulumu 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Önceden yüklenmiş tutma modülünü ve arka plakayı anakarttan ayırmak için tornavida kullanın. Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. 5. Adım 6. Adım Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. Şimdi AMD işlemcisi tutma modülünü siyah somunlara yerleştirin. 7. Adım 8. Adım Tutma modülünü takmak için metal somunları vidaların üstüne yerleştirin ve termal macunu uygulayın. CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. 9. Adım 10. Adım Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın.Boyut Hava akımı Specification Model FríoOCK Uyumluk Intel Socket LGA 1366 Core i7 LGA1156/LGA1155 Core i7 Core i5 Core i3 LGA 775 Core 2 Extreme Core 2 Quad Core 2 Duo Pentium D Pentium 4 Pentium Celeron D Celeron AMD Socket AM3 Phenom II X6 Phenom II X4 Phenom II X3 Phenom II X2 AM2+ / AM2 Phenom X4 Phenom X3 Athlon 64 FX Athlon 64 X2 Athlon 64 Sempron Boyut 143(U) x 136.8(G) x 158.4(Y) mm P/N CLP0575 HeatsinkMateryal Alumiyum Yaprak Alumiyumvebakırtaban Isı Borular 6mm x 6adet Fan Boyut 130(U) x 130(Y) x 25(G) mm Anma Gerilimi 12 V Anma Akımı 1.2A Başlama Gerilimi 7 V Güç Girişi 14.40 W FanHızı 1200 ~ 2100 RPM Max.Hava Akımı 121.0 CFM Max.HavaBasıncı 3.12 mm H2O Görültü 21 ~ 48 dBA Ortalama Ömür 50,000 hrs @ 40C Connector 3 Pin Weight 1093 g 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. 5. Adım 6. Adım Şimdi tutma modülünü siyah somunların üzerine koyun ve tutma modülünü yerine yerleştirmek için metal somunları vidaların üstüne geçirin. Şimdi termal macununu uygulama zamanı. 7. Adım 8. Adım CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. 9. Adım Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın. 1. Adım 2. Adım CPU soğutucusunu anakart üzerine monte etmeden önce fan modülünü çıkarmalısınız. Resimde oklarla gösterildiği gibi önce sabitleme kollarını itinayla çekin ve sonra fan modülünü yukarıya doğru kaldırın. Şimdi soğutucunun altından koruyucu bantı çıkarın. Yaylı vidaları soğutucunun tabanına takmak için tornavida kullanın. 3. Adım 4. Adım Önceden yüklenmiş tutma modülünü ve arka plakayı anakarttan ayırmak için tornavida kullanın. Şimdi Thermaltake evrensel arka plakayı kullanın ve anakartınızın arka tarafına monte edin. 5. Adım 6. Adım Bir sonraki adımda ise dört adet siyah plastik somunu anakartın ön yüzünden arka plakadaki vidalarına yerleştirin. Şimdi AMD işlemcisi tutma modülünü siyah somunlara yerleştirin. 7. Adım 8. Adım Tutma modülünü takmak için metal somunları vidaların üstüne yerleştirin ve termal macunu uygulayın. CPU soğutucusunu anakarta yerleştirmek için bir tornavida kullanın ve yaylı vidaları sıkıca monteleyin. 9. Adım 10. Adım Şimdi fan modülünü ısı-alıcınıza yerleştirin ve sıkıca monte edildiğinden emin olun. Son olarak, fanın güç kordonunu anakart üzerindeki ilgili güç konektörüne takın. Model FríoOCK Uyumluk Intel Socket LGA 1366 Core i7 LGA1156/LGA1155 Core i7 Core i5 Core i3 LGA 775 Core 2 Extreme Core 2 Quad Core 2 Duo Pentium D Pentium 4 Pentium Celeron D Celeron AMD Socket AM3 Phenom II X6 Phenom II X4 Phenom II X3 Phenom II X2 AM2+ / AM2 Phenom X4 Phenom X3 Athlon 64 FX Athlon 64 X2 Athlon 64 Sempron Boyut 143(U) x 136.8(G) x 158.4(Y) mm P/N CLP0575 HeatsinkMateryal Alumiyum Yaprak Alumiyumvebakırtaban Isı Borular 6mm x 6adet Fan Boyut 130(U) x 130(Y) x 25(G) mm Anma Gerilimi 12 V Anma Akımı 1.2A Başlama Gerilimi 7 V Güç Girişi 14.40 W FanHızı 1200 ~ 2100 RPM Max.Hava Akımı 121.0 CFM Max.HavaBasıncı 3.12 mm H2O Görültü 21 ~ 48 dBA Ortalama Ömür 50,000 hrs @ 40C Connector 3 Pin Weight 1093 g Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01.09.2012 96,49 USD + KDV 211,29 TL |