| Şengül Şirin |
02-18-2009 12:20 PM |
Lezzet Teknesi
Malzemeler- 10 adet halley bisküvi
- 1 kutu krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 paket çikolata sos
Halley bisküvilerimizi dörde bölüyoruz. 1 su bardağı süt ile krem şantimizi çırpıyoruz ve kar haline gelince 1 su bardağı hindistan cevizini ve kırdığımız bisküvilerimizi ekliyoruz. Tüm hepsini karıştırıp cam bir kaseye koyuyoruz. Çikolata sosunu üstündeki tarife göre hazırlayıp tatlımızın üzerine döküyoruz. Dolapta en az 2 saat bekleterek servis yapıyoruz.
http://www.hayatintakendisi.com/wp-c...1505-thumb.jpg
Afiyet Olsun…
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.