| Berna |
02-17-2009 02:09 PM |
Yalancı Tavuk Göğsü
http://marka.typepad.com/photos/obur...avuk_gogsu.jpg
Malzemeler: - 150 gr. margarin,
- 1 su bardağı un,
- 1 kaşık nişasta,
- 1,5 su bardağı şeker,
- 1 paket vanilin,
- 1 litre süt.
Hazırlanması: - orta boy tencerede yağı eritin.
- un ve nişastayı yağa ekleyip biraz kavurun.
- sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin.
- ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın.
- geniş bir borcam'a yayıp, buzdolabında soğutun.
- servis yapacağınız zaman tarçın ile süsleyin.
http://marka.typepad.com/oburcuk/yal...vuk_gogsu2.jpg
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.