![]() |
Çerkez Tavuğu Nasıl Pişirilir
Çerkez Tavuğu Tarifi
Çerkez Tavuğu nasıl yapılır MALZEMELER 1 bütün tavuk 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım bayat ekmek Tavuk suyu Tuz, karabiber Kırmızı biber YAPILIŞI Haşlanan tavuk, didiklenir. İçine tuz ve karabiber eklenir. Bayat ekmeğin içi ve cekilmiş ceviz robotta karıştırılır, içine ılık tavuk suyu yavaş yavaş ilave edilir. Muhallebi kıvamı alana kadar karıştırılmaya devam edilir. Bunun yarısı didiklenmiş tavuk ile karıştırıldıktan sonra bir servis tabağın alınır ve karışımın diğer yarısı ile de üzeri kaplanır. Toz veya pul kırmızı biber ,cevizle süslenir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.