![]() |
Tavuk Şinitzel Nasıl Yapılır
Tavuk Şinitzel Tarifi
Tavuk Şinitzel nasıl yapılır Muhteşem bir yemekle sizi başbaşa bırakıyorum. Ve şiddetle tavsiye ediyorum. Kızartma şinitzel her zaman haftada bir yediğim bir yemek... Malzemeler 750 gr. Tavuk göğsü bonfile 2 yumurta 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı galeta unu Tuz, karabiber Kızartmak için sıvıyağ bir tutam tavuk baharatı Tavuk Şinitzel Yapılışı Tavuk etlerini ince ince kesin Üzerlerine tuz ve karabiber ve tavuk baharatı serpiştirin. yemek tabağına un koyun. Diğer tabağa galeta ununu koyun. Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın. Tavaya sıvı yağ koyun Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın. Kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine yağını alması için koyun Makarna salatası veya patates kızartması ile servis edin. Afiyet olsun Attached Thumbnails |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.