![]() |
İspanaklı Kuru Fasülye
Tarif Ayrıntıları
Mutfağı: Türk Türü: Baklagiller Pişirme Süresi: 20-25 dk Beslenme Tipi: Diyet Pişirme Şekli: Tencere Zorluk: Kolay Kişi Sayısı: 4-6 Tarif Malzemeleri
Tarifin Hazırlanışı Kuru fasulye akşamdan ıslatılır, ertesi günü yumuşayana kadar haşlanır, suyu süzülür. Soğan ince çentilir, yağda pembeleştirlir. Üzerine temizlenmiş, doğranmış ıspanak eklenir, yarım yumuşayana dek kavrulur. Sonra salça katılır, kokusu gidince fasulye ilave edilir. 2 su bardağı kadar su konur. Orta ateşte 15 dakika kadar pişirilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.