![]() |
Nightwish - Nemo
http://www.freewebs.com/nightwish333/nemo_0024.jpg "Nemo" latince bir kelimedir. Türkçe karşılığı "Hiçkimse"dir. This is me for forever Bu benim, sonsuza kadar One of the lost ones Kayıp kişilerden biri The one without a name İsmi olmayan, Without an honest heart as compass yol gösterecek dürüst bir kalbi olmayan.. This is me for forever Bu benim, sonsuza kadar.. One without a name Kayıp kişilerden biri These lines the last endeavour Bu satırlar son çabam To find the missing lifeline Kayıp hayat çizgisini bulabilmek için… Oh how I wish Ne Kadar isterdim For soothing rain Dindirici yağmuru All I wish is to dream again Tek istediğim tekrar hayal kurabilmek My loving heart Lost in the dark Seven kalbim karanlıkta kayboldu For hope I'd give my everything Umut için her şeyimi verirdim My flower Withered between The pages two and three Çiçeğim ikinci ve üçüncü sayfalarda soldu The once and forever bloom gone with my sins En güzel çağım günahlarımla kayboldu. Walk the dark path Karanlık yolda yürü Sleep with angels Meleklerle yat Call the past for help Yardım için geçmişi çağır Touch me with your love Bana sevginle dokun And reveal to me my true name .. ve bana gerçek adımı göster. Oh how I wish Ne Kadar isterdim For soothing rain Dindirici yağmuru All I wish is to dream again T ek istediğim tekrar hayal kurabilmek My loving heart Lost in the dark Seven kalbim karanlıkta kayboldu For hope I'd give my everything Umut için her şeyimi verirdim Oh how I wish Ne Kadar isterdim For soothing rain Dindirici yağmuru Oh how I wish to dream again Ne kadar isterdim tekrar hayal kurabilmeyi Once and for all Bir zamanlar ve sonsuza kadar And all for once .. ve hepsi bir Nemo my name forever more Benim adım sonsuza kadar Hiçkimse... |