ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güncel Haber Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=389)
-   -   'Yemekteyiz'de Sadece Dedikodu Ve Gıybet Var! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=63912)

Şengül Şirin 02-08-2009 03:51 PM

'Yemekteyiz'de Sadece Dedikodu Ve Gıybet Var!
 
:Sweet-angel:'Yemekteyiz'de sadece dedikodu ve gıybet var!

http://img.sabah.com.tr/i3/sp.gif
http://img.sabah.com.tr/i3/sp.gif

http://img.sabah.com.tr/i3/sp.gif
CNNTURK'te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın sundukları 'Nası Yani?' programına konuk olan Metin Akpınar 'Yemekteyiz' isimli yarışmaya tepki gösterdi. Beyaz'ın "Siz de 'Yemekteyiz'i seyrediyor musunuz?" sorusuna Akpınar, şöyle yanıt verdi: "Etmiyorum! Yemeği yapmasını da yemesini de çok severim. Bu programın yemekle hiç alakası yok. Sadece dedikodu, gıybet! Etik ve ahlaki değil, dini bakımdan, örf bakımından yanlış! Yemeğin içinden çıkmayan kalmadı."

Samimi değiller
Programda yarışmacıların birbirlerinin arkasından dedikodu yapmalarına da Akpınar'ın yorumu şöyle oldu: "Seçilen tiplere bakıyoruz, bunlar özellikle ve akıllıca seçiliyor galiba. Samimi değil ama yine de söylüyorlar, biz de seyrediyoruz."

sam00 02-08-2009 03:59 PM

Cevap : 'Yemekteyiz'de Sadece Dedikodu Ve Gıybet Var!
 
çok haklı onlar. Duyduğuma göre bu program Almanya'da çıkmış ilk önce. O 'Yemekteyiz' programında sadece yemeklerini yiyorlar, ve arkasından sohbet ediyorlarmış... Teşekkürler.:thumbs: :good: :icononayli:


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.