ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Detoks Çayı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=63490)

Şengül Şirin 01-31-2009 06:09 PM

Detoks Çayı
 
Detoks Çayı http://www.diyetebasliyorum.com/imag.../diyet-cay.jpg

"Detoks" toksinlerden arınmak anlamına gelmektedir. Detoks aslında toksinlerden arınma değil,yaşam tarzı olmalı. Detoks diyeti, detoks çayları toksinleri atmak için iyi bir yöntem sayılırlar. Lourdes Çabuk'un tavsiyesi olan detoks çayını arınma amacıyla ayda bir veya iki kez içebilirsiniz.

Detoks çayı:

Hazırlanışı: 2 bardak kaynar suya bir tutam kiraz sapı, bir tatlı kaşığı kereviz yaprağı, bir demet taze maydanoz, bir tutam enginar yaprağı ve 4-5 adet avokado yaprağı koyun.

Malzemeleri ilave ettikten sonra en çok iki dakika daha kısık ateşte kaynatın. Altını kapattıktan sonra demlenmesini bekleyin ve süzün.

Bu sudan bir bardak yatmadan evvel için. kalan bir bardak suyu da ertesi sabah da kalktığınızda için.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.