![]() |
Öğrenme Çocukken Başlar
İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ : "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda dövün, evi daha yeni temizledim...!!!" DUALARIN GÜCÜNÜ : "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI : "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.." MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ : "Ben öyle diyosam öyledir...!!!" HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI : "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem..." HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU : "Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!" DAYANIKLI OLMAYI : " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!" HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI : " Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..." ABARTMAYI : "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!!" DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ : "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ..." OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI : "Dinleme bakalim anne sözü dinlemee...!!! Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" KISKANMAYI : " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun..." SABIRLI OLMAYI : "Baban eve gelsin, sen görürsün'' HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI : "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" DİYALOG KURMAYI : "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" "Ne söyleyeyim anne ?" "Sus!! Bana cevap verme!!!" TIP BILGİLERİNİ : "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin" OLGUN OLMAYI : "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin." GENETİK BİLGİLERİ : "Sen de o lanet olası babana çektin." BİLGELİĞİ : "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman." VE... ADALETİ : "Bir gün senin de çocukların olacak.. İnşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..." |