ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Firmalar & İşletmeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=647)
-   -   Minoxidil - Saç Çıkarıcı Losyon ! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=606026)

Prof. Dr. Sinsi 08-28-2012 09:37 PM

Minoxidil - Saç Çıkarıcı Losyon !
 

Günümüzde herkesin korkulu rüyası olan saç dökülmesi sorununa karşı alınmış en önemli yardımcı önlemlerden biri olan minoksidil.Tamamiyle topikal bir ilaç olduğu için saç ya da sakal çıkması istenildiği bölgeye 20 damla şekilde ugulanması gerekmektedir .


Aynı zamanda saçlara yaptığı etki kadar çıkarma konusundada oldukça başarılı ve yararlı bir losyondur . Dünyaca kendini kanıtlamış olması ve Amerikan ilaç denetleme kurumu datarafından belirlenen GMP ( Good Manufacturing Pratices ) şartlarıncada uygunluğu kanıtlanmıştır.


Minoxidil kullananlarda bilmelidir ki minoxidil kullanımının fayfa göstermeye başlaması için en az 4 ay gibi bir süre geçmesi gerekmektedir.Ve aralıksız bir şekilde kullanım gerektirmektedir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.