![]() |
* 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? *
Evet arkadaşlar şimdi geldik ayranın sulu kısmına :)
Biraz tahminde bulunacağız... Kendi geleceğimize ait Ya da bir zaman makinesine binip kendimizi görereceğiz. neler neler yapmışız diye... MAKSADIMIZ SADECE EĞLENMEK, EĞLENCELİ CEVAPLAR VERMEK - Hele şükür bunuda başardım... - Yaşam ne kadar kötü! - Hey gidi gençlik hey! - Ben var ya ben... - Oğlum ben senin yaşındayken... - Herşey istediğim gibi gitti... - Sevgilim beni sırtımdan vurdu. vefasız çıktı... - vs vs vs sözlerinin sıkça kullanılacağı zamana gidiyoruz ve usulca soruyorum size 20 YIL SONRA KENDİNİZİ NEREDE GÖRÜYORSUNUZ? *** ilk cevap benden :) Elini eteğini herşeyden çekmiş. Artık sütün bacaklı güzellere bakmayan. Hanımın sözünden ve dizinden düşmeyen akıllı mı akıllı, uslu bir kedi... :sm_cool: :24:25 |
Cevap : * 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? *
Torunlarıyla hala çocuk oyunları oynayan, yaşlı ama bi o kadarda hayat dolu bir babanne olurdum galiba..SÜper BABANne :57:
|
ben bi düşündüm emekli olurmuyum diye 20 yıl fazla gibi geldi heralde gözüme emekli olamazdım ama öğrencilerine bişey öğretebilmek ve kendini ispatlayabilmek için uğraşan bir bilgisayar öğretmeni=)
inşallah yarabbimm=) |
ewimDe xD
|