![]() |
Tecavüz:((
Belgrad Ormanları'ında bir akşam üstü
- Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum.Elimden kurtulamazsın.. Bağırmak ta fayda etmez. Bu ormanda seni kimseler duyamaz. Sen iyisi mi meşhur sözü hatırla ve rahatla. Tecavüz kaçınılmazsa uzan keyfine bak.. Heheheheh.. -Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin? -Yok nasihat edicem. Tabii ki tecavüz edicem. -Eminsin yani. -Tabii eminim, artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim. Tecavüzü ediyorsun,sonra tecavüze uğrayan kız çaresiz seninle evlenmek zorunda kalıyor, sen yırtıyorsun. -Demek yırtıyorsun? O zaman gel yırt bakalım. Hatta sen zahmet etme, ben yırtıyım üstümü başımı.Nasıl olsa yenisini sen alacaksın. -Ne diyon sen bacım? -Bu ayakkabıları da parçalayabilir myiim ? Bıktım kaç senedir giymekten. -Ohoooo.Amma konuştun ya. -Evet ben biraz fazla konuşurum. Şimdiden alışan iyi olur. Malum bir ömür aynı evi paylaşıcaz. Haa bi de unutmadan söyliyim, ben uyurken dişlerimi gıcırdatırım, sonra söylemedin deme. -Anlaşıldı,sen beni lafa tutup kaçmayı planlıyon ama yemezler. -Kim kaçacak? Ben mi ? Bence birazdan sen kaçıcan, müstakbel kocacığım. Önce şunu söyliyim, bizde nişanı da düğünü de erkek tarafı yapar bilesin. Nişanda 3 burma bilezik, bir altın saat, 5 metrede altın kordon -Ohaaaaa -Bence oha joker hakkını hemen kullanma. Çünkü daha düğünde isteyeceklerimi sıralamadım. -Ne düğünü ya? -Aaaa düğünsüz hayatta evlenmem. Özel gelinlik isterim, ayrıca ablamların o gece giyeceği tuvaletler de bizzat ellerinden öper -Ablanlarmı ? -Evet bizde adetler böyle. Sen sormadan söyliyim,benim 4 ablam var. Sonra düğün salonda olucak. Havayi fişek gösterisi isterim. 5 bilezik isterim, tek taş pırlanta yüzük isterim, yurt dışında balayı isterim, kirada oturmam ev isterim, Italyan mobilya isterim. -Yeteeeeerrrrrrr. Bacım ne yaptın ya ?Ben mi sana tecavüz ediyom, sen mi bana tecavüz ediyon karıştırdım ha! !Ne bu be ? -Valla canın isterse kocacığım. -Ne kocası be? -Tecavüz edicen ya o bakımdan -Tövbe .Vazgeçtim. Ben aklımı peynir ekmekle yemedim. Tecavüzün cezası kalkmamış aksine artmış. Bundan ala ceza mı olur?! Şu dakikadan itibaren dünya ahiret bacımsın. Kalk yürü eve bırakayım seni :10: :10: :10: |
:))))))))))))))))))))
saol paylasım için tatia |
hehe süpermiş tşk ler
|
hehehehehehe tatia na guzel bısı
|