![]() |
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak kareler
ayıp oluyor ama merve!!!
damarımıza çok basıyorsunuz... |
ay pardon canım ama napıyım elimde değil işte =)
|
daha haticedeyiz bi neticeye gelelim hele sene sonunda bnm elimde olcak mı olmuycak mı görüşcez=)
|
kızım ben de neticeye bakıyorum zaten ben şampiyon olabilcez diye iddia etmiyorum hatta olamıyacağımızı biliyorum ama ben derbiyi söylüyorum sonuçta...
|
http://img2.blogcu.com/images/s/e/a/...bom35czhb6.jpg
http://img1.blogcu.com/images/n/e/e/neeoo/cimbom3zz.jpg Üzgünüm bunu yapmak istemezdim ama harbi çok kötü kareler:D |
önemli değil nasılolsa sadece birtane var =)
|
paylaşım için teşekkürler hepinize biras tartışma konusu olmuş ama gzl paylaşımlar olmuş önemli olan dostluğun kazanması...
|
SÜper.Bunu İzledim ben
|
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Kareler
ewt bende merve16 ya katılıyorum süper teşekkür ediyorum
|
Fenerbahçe bugüne değin ne yapmıştır ki,kendisini galatasarayla bir tutuyor,ne zaman ki,fenerbahçe uefa kupasını alır,ne zaman ki,süper kupayı alır o zaman çıkar derki,galatasaray bende senin kadar büyük bir takımım,ondan sonra galatasarayın züerine çıkmaya çalışsın,öyle türkiyeyi yabancı oyuncu hurdalığına çevirip dış basında parayla isim yapmayla olmuyor bu işler...
|
ben de merveye teşekkür ediyorum böyle güzel bir paylaşım için......
|
bakıyorumda ateşli bir tartışma var burada bende fenerbahçeli olarak merve16 tşk ederim çok güzel kareler olmuş:D.
hem bi kere galatasaray tutturmuş uefa kupası başka bişe bilmiyo tamam kazandınız ne kadar uzatırsanız sizin taraftarınız o kadar sıkılır yeni zaferler elde etmeye çalışın geçmişi unutun geçmişiyle yaşayan geleceğini kuramaz:=) |