![]() |
Tut Ki Öldük...
Tut ki öldük... Hayır tutma, bırak! vazgeçtim... Ölmedik ki... http://fc35.deviantart.com/fs37/i/20...__by_DOoos.jpg Cesedin bende ağlıyor... Dokunabilir miyim? Hayretlerim sende çoğalıyor, giderayak sana sığınabilir miyim? Hayallerim... Hayal kırıklıklarımı da al götür desem... Tamam, sustum! Baktın, baktım... Keşke öz kardeşin olsaydım! Bu arada mor giymiştik ikimizde, Mor, kırmızı ve maviden, yani sıcak ve soğuktan... Sana da aynı şeyi anımsatmış olabilir mi? Herneyse... Seç beğen sallan ama abilik yap önce... Kardeşin hızını alana kadar salla! Hızımı alana dek... İstanbul seni özler... Arayı fazla açma emi? Yağmur olsa bu kadar güzel olurdu... En az yağmur kadar güzeldiK:sm_wink: Şemsiyemizi rüzgar kaptı! Ağlamıyorum ki... :img-cray: Gözüme Toprak kaçtı! Tut ki öldük... Tutma bırak! vazgeçtim... |
Cevap : Tut Ki Öldük...
harika gülgüzeli emeğine sağlık....
|
gerçekten çok güzelmiş teşekkürler...
|
İlginizden dolayı ben teşekkür ederim arkadaşlar.
|
tebrikler, gerçekten çok anlamlı ve düşündürücü bir yapıt olmuş...
|
Çok güzeldi yanlız sözcükler dediğin gibi öldük mü ölmedik mi belli değil hayatta tutunmak için elimizden geleni yapmalıyız emeğinize sağlık gülgüzeli birde sigara paketi ve bira kapağı yazısı ilgimi çekti öldürür yazıyor öldürmüyor ama süründürdüğü kesin
|
Vakit ayırdığınız için teşekkürler...
|
En az yağmur kadar güzeldiK:sm_wink: çok qüzeLmişş.. bu da çok dikkatimi çekti.. tşk edermm :: |
tam anlamıyla süper resimler ve yazılar
|
çok güsel olmuş emegine saglık
|
Teşekkürler... Sizlerinde bakan gözlerinize sağlık
|
cok gzeldi arkdsm tskler emeine sağlk gzelm (:
|