![]() |
Git !!
Ya sen git buralardan yada ben gideyim uzaklara Ya sen git buralardan yada ben gideyim uzaklara ben gidersem geriye dönmeyeyim sen gidersen yüreğimide götür yanında.. Düşünmek istemesemde herşeyde seni buluyorum vazgeçmelerin en zorunu yaşıyorum görmek istemiyorum senidayanamıyorum içim burkuluyoryüreğimi acıtıyorsun bunca yaptıklarından sonra hala yüreğimdesin artık git unutmak istiyorum ya sen git buralardanyada ben gideyim uzaklara... nasıl unutmalınasıl vazgeçmeli bilmemki çare yok mu bu hayırsız sevdaya sen zalimvefasızhayırsız sen sevmelerin beş paraya satıldığı istanbul'un arka sokakları sen bir hiçmişsin ben seni herşeyim yapmışım ne olur bitsin artık bu sevda ya sen git buralardanyada ben gideyim uzaklara... beraber dinlediğimiz şarkılargece ve yağmur seni bana hatırlatan senisenli herşeyi bıraktım artıkanmıyorum içimde birikiyorsunherşeyinle.. sonra birdenbire ağlıyorum;yaz yağmurları gibi bu kadar kalpsiz olamazsın hiç mi sevmedi diyorum sözlerin geliyor aklıma ne olacak senin halin bilmiyorum sana acıyorum keşkelerin sonu gelmiyorhiçbirşey değişmiyor bitti diyorum olmuyor benden gidiyorsun ama yüreğimden asla! sana yazdığım şiirleri okumuyorum ayrılık saatini atlatalıdan beri gittiğin yerlere gitmiyorum.. adını anmıyorum hadi ne duruyorsun sende git artıkbitsin bu acı vakit gelmedi mi dahanereye kadar sürecek bu sızı.. Hadi git! Ya sen git buralardan Yada ben gideyim uzaklara!!! |