![]() |
Artık Ne Sen Ne De Ben...
Sen gittikten sonra hatıralarına sığınıyorum…. Kulaklarımda hala sesin, bitmesini istemediğim şarkı gibi uğulduyor . Diğer taraftan gözlerimin içine bakışın dolanıyor beynimin bir taraflarında. Ne düşünsem, nereye baksam hep “sen” … Son gülüşün, son bakışın, son sarılışın ve son …………. O gün anlamalıydım aslında içime oturan sebepsiz özlemden .. ilk defa sana bakarken içim acımıştı. Yanımdaydın ama içim acıyordu.. sebepsiz … Sanki bir daha göremeyecektim seni .… bu gidişin dönüşü olmayacaktı sanki . ama yinede konduramamıştım senle ayrı düşmeyi kalbime … ayrı kalamazdık biz . olmazdı bu kalp sensiz .. Gittin .. Arkanda ıslak bir gül bırakarak tek kelime etmeden gittin … Ben sadece arkandan baktım .. Kal diyemedim bile … Elimde ne bir adres ne bir telefon .. sana dair hiçbir şey .. Sonsuzluğa gitmiştin sanki .. Yaşayamam sanıyordum ilk zamanlar …. Alışamam, nefessiz kalırım diyordum bu şehirde … Alışıyormuş insan acıya da sensiz yaşamaya da … Sonunu getiremediğim hayal meyal hatırlanan güzel anılar var .... Bir sahil kenarı … ve sen … dilimizde ise bizim şarkımız … Dalgaların gelip ayağımıza dokunuşuyla başlayan dansımız … Ne güzeldi değil mi yaşadıklarımız Ne güzeldi Artık ne sen ne de ben Bulamayız o günleri Bazen düşünüyorum da Bende yanlış bir şeyler vardı diyorum İkimizde kıymetini bilemedik bir şeylerin ... http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |