![]() |
Çok B-Aşka B-Akan Çocuklar
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Çok utanıyorum ama Kulağına bir şey söylicem Evcilik oynamayı bırakıp Sahiden evlenirmisin benimle? ??? Abimler konuşurken duydum Çocukluk aşkı unutulmazmış Çok özlermişsin ileride Galiba adı ?Hayat? olan birisi Çok uzaklara götürürmüş onu da Bir daha göndermezmiş geriye ??? Bırak büyümeyi ! Sabah okulda görünceye kadar bile Daha şimdiden özlüyorum seni Kim oynar ki sen gidince benimle ?Elinin oyun hamuruyla? ?Erkek işine karışma? deyince Kim küser bana da Süpriz yumurtaları pişirmez Yanaklarından defalarca öpmedikçe ??? Biliyorum, Büyüdüğünde ne doktorlar Ne mühendisler ister seni Ama biliyorsun ki benim İki odalı küçük bir ağaç evim var Hakan ile Ayşe ye kiraya verdiğim Emekliyimde üstelik Emeklemeyi bıraktığım günden beri Düzenli olarak aldığım bir harçlığım var ??? Hem hepsi bir yana Büyüyünce kimsede bulamayacağın Çocukca sevebilen bir kalbim var Gelirken kırtasiyeye uğrayıp Plastik yüzükler bile aldım Ne dersin İzin alalım mı artık babalarımızdan ??? Lütfen düşünmem lazım deme bana Düşünürken daha hızlı büyüyormuş insan |