![]() |
YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksiniz
Yakisikli Yaş 22
<;>;2. Sempatik <;>;3. Maddi durumu iyi <;>;4. Beni ilgiyle dinleyecek. <;>;5. Espri anlayisi gelismis <;>;6. Gücü kuvveti yerinde <;>;7. Iyi giyinen <;>;8. Her konuda zevk sahibi. <;>;9. Sürpriz yapmayi seven <;>;10. Romantik ve hayal gücü gelismis -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI.. gözden geçirilmis liste (Yas 32) <;>;1. Iyi görünümlü-; tercihen kafasinda saçi olan <;>;2. Arabadan inerken kapiyi açan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan. <;>;3. Pahali bir restorana götürecek kadar parasi olan <;>;4. Konusmaktan çok dinleyen <;>;5. Fikra anlattisimda katila katila gülen <;>;6. Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsiz tasiyacak kadar gücü kuvveti yerinde <;>;7. En az 1 kravata sahip <;>;8. Yaptigim yemekleri begenen <;>;9. Dogumgünü ve yildönümlerini unutmayan <;>;10. Haftada en! az 1 kez romantik olabilen -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI... tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 42) <;>;1. Çok da çirkin degil -; Tamam kel olabilir <;>;2. Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen. <;>;3. Isinde disiplinli-; Firsat oldukça aksam yemegine götüren. <;>;4. Beni dinlerken basini sallayan. <;>;5. Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan <;>;6. Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gücü kuvveti yerinde <;>;7. Göbegini kamufle edecek sekilde kiyafet seçen <;>;8. Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan <;>;9. Çogu hafta sonu tras olan -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI... tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 52) <;>;1. Burun ve kulaginin içindeki killar fazla uzun olmayan. <;>;2. Topluluk içinde gaz çikarmayan <;>;3. Para isteme aliskanligi edinmemis <;>;4. Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan <;>;5. Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gücü kuvveti yerinde <;>;6. Ayagindaki 2 çorap ayni renk olan ve temiz giyinen <;>;7. TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan <;>;8. Adimi unutmayan <;>;9.Bazen tras olan -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI...tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 62) <;>;1. Küçük çocuklari ürkütmeyen <;>;2. Banyonun nerede oldugunu hatirlayan <;>;3. Bakimi fazla masrafli olmayan <;>;4. Mümkün oldugu kadar gurultusuz horlayan. <;>;5. Neye güldügünü birden unutmayan <;>;6. Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde <;>;7. Giyinen <;>;8. Lapa yiyeceklerden hoslanan <;>;9. Dislerini nereye koydugunu unutmayan <;>;10. En son ne zamandi, hatirlayan -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI... son kez gözden geçirilmis liste (Yas 72) <;>;1. Nefes Alan !!! :57::57::57: |
Cevap : YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksiniz
FERAYA SEN NE KOMIKSIN BÖYLE ÇOK HOS BİR PAYLAŞIM OLMUŞ TEŞKÜR
|
Konu için teşekkürler. Bu arada konu başlıklarını büyük harfle yazmak site kurallarına göre yasak sevgili feraye, düzeltirsen sevinirim...
|
Sevgili selin789, yorumlarda büyük harfle yazmak site kuralına göre yasak, düzeltirsen sevinirim. Kolay gelsin.....
|