![]() |
Tavuklu Pancar Çorbası Tarifi-Tavuklu Pancar Çorbası Yapılışı
Tavuklu Pancar Çorbası Tarifi-Tavuklu Pancar Çorbası Yapılışı Malzemeler: 1 demet kırmızı pancar 200 gr tavuk göğüs et Yarım su bardağı yıldız şehriye 6 su bardağı etsuyu Tuz Hazırlanışı: * Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin. * Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.