![]() |
Katıklı Çorba Tarifi-Katıklı Çorba Yapılışı
Katıklı Çorba Tarifi-Katıklı Çorba Yapılışı Malzemeler 2 Su bardağı buğday 1 Demet dereotu 1 Kilo yoğurt Yarım su bardağı kuru fasulye Tuz karabiber Hazırlanışı Fasulyeleri akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip haşlayın. Buğdayı ayıklayın ve 6 su bardağı kaynar suda 1 saat bekletin. Daha sonra 45 dakika haşlayın ve suyunu süzün. Yoğurdu 1 su bardağı su ile çırparak karıştırın tuz ve karabiber katıp ısıtın. İçine haşladığınız bulguru ve fasulyeleri katın. İncecik kıydığınız dereotu ile karıştırıp servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.