![]() |
Tereyağlı Dil Balığı Tarifi - Tereyağlı Dil Balığı Yapılışı
Tereyağlı Dil Balığı Tarifi - Tereyağlı Dil Balığı Yapılışı - Tereyağlı Dil Balığı Nasıl Yapılır? Malzemeler: 2 parca dil baligi filetosu 1 yk + 1 yk limon suyu 1/2 kap un. 1 tk tuz + 1 ck karabiber + 1 ck hindistan cevizi rendesi ile karisitirilmis 2 yk + 1 yk tereyag 3-4 limon dilimi Yapılışı: Dil baligi filetolarinin uzerine 1 yk limon suyunu serpin. 5 dakika bekletin. Kagit havlu ile filetolari kurulayin. Baharatli una bulayin. 2 yk tereyagini orta isida genis bir tavada eritin. Baliklarin her iki tarafinida 4-5 dakika kizartin. Kizaran baliklari servis tabagina gecirin. Kullandiginiz tavayi kagit havlu ile temizleyin. 1 yk tereyag ile 1 yk limon suyunu tavaya koyup. arada karistirarak tereyag eriyene kadar isitin. yakmayin! Kasik ile karisimi baliklarin uzerine dokun. Limon dilimleri ve haslanmis patates ile birlikte servis yapin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.