![]() |
Marine Edilmiş Kılıç Balığı İzgara Tarifi-Marine Edilmiş Kılıç Balığı İzgara Yapılışı
Marine edilmiş Kılıç balığı Izgara Tarifi-Marine edilmiş Kılıç balığı Izgara Yapılışı - Marine edilmiş Kılıç balığı Izgara Nasıl Yapılır? Malzemeler: 2 kg kılıçbalığı 4 diş sarmısak 6 yaprak fesleğen MENUYER SOS MALZEMESÎ 1 kuru soğan 2 diş sarmısak 2 yemek kaşığı tereyağı 1/4 demef maydanoz 2 yemek kaşığı kapari çiçeği 1 limonun suyu Yemeğin Tarifi : SOSUN HAZIRLANIŞI: Sos madzemelerini çok ince kıyın. Tereyağında soğan sarmısak ve kapari çiçeğini kavurun. Limon suyu ve maydanozu idave ederek karıştırın ve ocaktan alın. BALIGIN HAZIRLANIŞI: Kılıçbalığını temizleyip etini dilimleyin. Kıyılmış soğan ince doğranmış sarmısak ve tuz ile harmanlayarak 15-20 dakika dinlendirin. Balığı kömür ızgarasında pişirip patates ve çeşitli yeşilliklerle servis yapın. Eğer arzu ederseniz üzerine sarmısaklı tereyağı sürebilir veya menüyer sos dökerek servise sunabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.