ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Pastirmali Biftek Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=575374)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 10:45 PM

Pastirmali Biftek Tarifi
 


MALZEMELER
1/2 KİLO İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
200 GR PASTIRMA
200 GR TAZE KAŞAR
KIZARTMA YAĞI
GALETA UNU
UN
2 YUMURTA
İNCE UÇLU SAĞLAM KÜRDANLAR

HAZIRLANIŞI
Biftekleri tezgaha koyun.Her birinin üzerine birer dilim pastırma ve ince bir dilim kaşar peyniri koyarak ikiye katlayın ve kürdan yardımıylaaçılmamasını sağlayacak şekilde kapatın.Önce unasonra çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa bulayarak kızartın. Tuz kullanmaya gerek kalmayabilir. Yerken kürdanlara dikkat!


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.