![]() |
Erişteli Et Sote Tarifi - Erişteli Et Sote Yapılışı
Erişteli Et Sote Tarifi - Erişteli Et Sote Yapılışı - Erişteli Et Sote Nasıl Yapılır? Malzemeler: - 300 gr kuş başı et - 1 su bardağı erişte - 4 adet sivri biber - 1 adet domates - 1 adet havuç - 1 adet soğan - 1 tutam maydanoz - 1 yemek kaşığı tere yağ - Karabiber tuz Yapılışı: Kıyılan soğan yağ ile birlikte kavrulur.İçine büyük şekilde sivribiber doğrayarak kuş başı et ilave edilir.İçine doğranan havuçla birlikte karabiber tuz ekleyip kavrulur.En son olarak küp şeklinde doğradığımız domatesierişteyle birlikte eklenilir.Ve su ilave edilip 15 dk pişirilmeye bırakılır. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.