![]() |
Etli Tirit Tarifi - Etli Tirit Yapılışı
Etli Tirit Tarifi - Etli Tirit Yapılışı - Etli Tirit Nasıl Yapılır? Malzeme: 250 gr. parça et 1 baş soğan 2 kaşık tereyağı 1.5 veya 2 ekmek dilimi 1 domates veya 1 kaşık salca tuz kırmızı biber Yapılışı: Bir tencereye kıyılmış soğan ile tereyağını kavurup parça etleri ilave edin. Etin suyunu salıp da çekinceye kadar pişirin. 6 su bardağı su ilave edip pişirin. Etler yumuşayınca etleri suyundan süzün. Tencereye dizmiş olduğunuz ekmek dilimlerinin üstüne kaynamakta olan et suyunu dökün. 1-2 dakika beklettikten sonra ekmeklerin üstüne parça etleri yerleştirip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.