![]() |
Sebzeli Rulo Et Tarifi
Sebzeli Rulo Et Tarifi Sebzeli Rulo Et Tarifi Sebzeli Rulo Et nasıl yapılır . karabiber[/list] Tarif : [*]Sarımsakları ezip 2 çorba kaşığı sıvıyağ. tuz. karabiber ve kekikle karıştırınız[*]Biftekleri bu karışımda 15 dk bekletip süzünüz[*]Her bifteğin üzerine 1 dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın ve ortasından kürdanla sabitleyiniz[*]Tavada 3 çorba kaşığı sıvıyağı kızdırınız[*]Rulo etleri ekleyip. çevirerek her tarafını kızartınız[*]Sirke ilave edip. ateşten alınız[*]Taze soğanların yeşil kısımlarını yıkayınız[*]Etleri delikli kepçe ile tavadan alıp. taze soğanla bağlayın ve kürdanları çıkartınız[*]Brüksel lahanası ve arpacık soğanları temizleyiniz[*]Diri kalacak şekilde haşlayıp suyunu süzünüz[*]Patatesleri soyup yıkayınız[*]İri parçalar haline doğrayıp diri kıvamda haşlayın ve suyunu süzünüz[*]Tüm sebzeleri kalan 1 çorba kaşığı sıvıyağda sote ediniz[*]Rulo etleri sebzelerin arasına yerleştiriniz[*]Sıcak suyu ilave edip. tuz ve karabiber serpiniz[*]Kapağı kapalı olarak suyunu hafif çekinceye kadar kısık ateşte pişiriniz[*]Sıcak olarak servis yapabilirsiniz NOT : Brüksel lahanasını kolayca ayıklamak için sert sap kısımlarını bıçakla kesip dış yapraklarını elinizle soyunuz Akan suyun altında yıkayıp süzünüz |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.