![]() |
Roti Edilmiş Kuzu But Tarifi
Roti Edilmiş Kuzu But Tarifi Roti Edilmiş Kuzu But Tarifi Resimli Roti Edilmiş Kuzu But Tarifi Roti Edilmiş Kuzu But Resimli Malzemeler 10 adet kuzu but 600 gr hardal 6 diş sarımsak 150 gr biberiye 200 gr karabiber 400 gr kırmızı toz biber 50 gr ardıç 4 adet defne yaprağı 1 tutam tuz 1 çay bardağı sıvı yağ Hazırlanışı Kuzu butlarına bıçak ile minik delikler açıp içine ardıç defne yaprağı ve parçalara yarılmış 3 diş sarmısağı yerleştirelim. Hardalı kuzu butların üzerine sürelim. Bütün baharatları ve diğer sarmısağı ezip hardalın üzerine yedirelim. Fırınımızı 20 derecede ısıtıp kuzu butlarını ızgaraya yerleştirip ayçiçek yağının bir miktarını üzerine gezdirdikten sonra 20 dakika kızartalım. Fırın ısısını kademeli olarak 140 dereceye kadar indirip kuzu butları pişirelim. Kuzu butları pişerken suyunu ve diğer yağı ara ara üzerlerine gezdirip parlamasını sağlayalım. Etler tamamen piştiğinde rotilerin suyunu kuzu but sos ile çoğaltıp sarmısaklı ve biberiyeli sos ile dilimlenmiş kuzu filelerini arzu ettiğiniz garnitürler ile servi yapabilrisiniz... http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.