![]() |
Adamın Biri...
Adamın biri günah çıkarmaya kiliseye gitmiş.günah çıkarma locasına girince anlatmaya başlamış: -peder.büyük günah işledim -evet oğlum ne yaptığını anlat bana.Tanrı seni affedecektir. -kız arkadaşımla üç yıldır güzel giden ilişkimiz var.Ve aramızda ciddi bir yakınlaşma olmadı.dün onu evine görmeye gittim. kız kardeşinden başka evde kimse yoktu.ortalıkta kimsenin olmadığını görünce kardeşiyle olduk. -oo bu çok kötü evlat.fakat yaptığının kötü bir şey olduğunun farkındasın.tanrı affedsin. -Peder .geçen hafta kız arkadaşımı görmeye iş yerine gittim.iş arkadaşlarından başka işyerinde kimse yoktu.ortalıkta kimsenin olmadığını görünce iş arkadaşıyla birlikte olduk. -oh bu hiçde iyi olmamış doğrusu -Peder.geçen ay .kız arkadaşımı aramak için amcasının evine gitmiştim.yengesinden başka evde kimse yoktu.ortalıkta kimsenin olmadığını görünce.yengesiyle birlikte olduk. adam cevap gelmediğini görünce seslenmiş. -Peder?peder nerdesiniz? hiç cevap yok...kilisenin içinde rahibi aramaya başlamış ve onu piyanonun arkasında saklanırken bulmuş -peder niçin orda saklanıyorsunuz? -birden ortalıkta senle benden başka kimsenin olmadığını fark ettimde. Alıntı. |