![]() |
Tavuklu Fırın Makarna Tarifi
Tavuklu Fırın Makarna Nasıl Yapılır?-Tavuklu fırın Makarna Tarifi-Tavuklu Fırın Makarna Yapılışı GEREKLİ MALZEMELER (6 Kişilik) Süre: 50 dak. * 1/2 Paket Fırın Makarnası * 1 Parça Kemikli Tavuk Göğsü * 1 Paket Kremalı Mantar Çorbası * 3 Yemek Kaşığı Tereyağı * l Çay Bardağı Rende Kaşar * 1 Su Bardağı Süt * 1 Su Bardağı Tavuk Suyu 1 Yumurta * Tuz. Karabiber Yapılışı: Tavuklu Fırın Makarna 1 - Makarnayı kaynar tuzlu suda haşlayıp. süzün. Tavuğu haşladıktan sonra. ayıklayın ve etlerini didikleyin. 2 - Kremalı Mantar Çorbasını bir tencereye dökün. Üzerine süt. tavuk suyu ve tereyağı ilave ederek pişirin. Koyulaşınca. tavuk parçalarını. çırpılmış yumurtayı. kaşar rendesinin yarısını. tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. İçine süzülmüş makarnaları da ilave edip iyice harmanlayın. 3 - Hazırladığınız karışımı tereyağı ile yağlanmış fırın kabına dökün. Üzerine kalan rende kaşarı serpin. Isıtılmış firında kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.