![]() |
Kuru Baklava Tarifi - Kuru Baklava Yapılışı
Kuru Baklava Tarifi - Kuru Baklava Yapılışı - Kuru Baklava Nasıl Yapılır? MALZEMELER: -1 kg. milföy hamuru -1 vanilyalı puding -1/2 lt. süt -pudra şekeri YAPILIŞI: Milföyleri yan yana bir tepsiye dizdikten sonra 4 'e keselim. 180 C'de pembeleşinceye kadar pişirelim. Bir yandanda pudingi koyu kıvamlı olsun diye 1/2 lt. süt ile pişirelim. İkiside ılık iken milföylerin yarısının üzerine pudingi dökelim. Milföylerin diğer yarısınıda milföylü pudinglerin üzerine dizelim. En üste soğuyunca bir elek yada süzgeç yardımıyla pudra şekeri serpelim. (Ben daha önce erimiş çikolata ilede yaptım oda çok güzel oluyor.) http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.