![]() |
Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Yapılışı
Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Yapılışı - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler : 3 elma 2 yumurta 1 çay b.süt 1 su b. söke un Kızartmak için: sıvıyağ Üzeri için: 1 su b.ahududu marmeladı ceviz kaymak Hazırlanışı : Elmaları soyup çekirdek yataklarını çıkarın. Yuvarlak yuvarlak dilimleyin. Diğer tarafta sosu için yumurtayı sütü ve söke unu çırpın. Akıcı kıvamda bir sos elde edin. Elmaları önce una atıp daha sonra sosa bulayarak sıvıyağda kızartın. Kızarttığınız elmaları servis tabağına alın. Üzerine ahududu reçelini gezdirdikten sonra ceviz parçaları ve kaymak ile beraber servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.