![]() |
Jöleli Tart Tarifi - Jöleli Tart Yapılışı
Jöleli Tart Tarifi - Jöleli Tart Yapılışı - Jöleli Tart Nasıl Yapılır? MALZEMELER: * 2.5 çay bardağı pandispanya unu * 2 yumurta * 1 çay bardağı hindistancevizi * 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında su * 1 paket çilekli jöle (bitkisel olanlardan) * 3 tane kivi * 2 tane muz YAPILIŞI: 1. Pandispanya ununu. yumurtaları. hindistancevizini ve suyu mikserde 7-8 dakika çırpın. 2. 26 cm çapındaki yağladığınız kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp üzerini düzeltin. 3. 150 derecei önceden ısınmış fırında 25-30 dakika pişirin. 4. Jöleyi tarifine göre hazırlayın. 5 dakika dinlendirin. 5. Meyveleri doğrayın ve jöleyle karıştırın. Yine 5 dakika dinlendirin. 6. Ilıyan pandispanyanın üzerine jöleyi boşaltıp buzdolabına alın. En az 2 saat dinlendirip servis edin. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.