![]() |
Toz Bademli Keşkül Tarifi - Toz Bademli Keşkül Yapılışı
Toz Bademli Keşkül Tarifi - Toz Bademli Keşkül Yapılışı - Toz Bademli Keşkül Nasıl Yapılır? MALZEMELER: * 1 litre süt * 2 yemek kaşığı toz badem (kabuğu ayıklanmış bademi kurutarak rondodan geçirin) * 2 yemek kaşığı antep fıstığı (rondodan geçirin) * 3 yemek kaşığı pirinç unu * 2 yemek kaşığı hindistancevizi * 1 su bardağı şeker * 1 tutam tuz YAPILIŞI: 1. Hindistancevizi ve şeker hariç tüm malzemeyi tencereye alın ve sürekli karıştırarak üzeri göz göz olana kadar pişirin. 2. Şeker ve hindistancevizi rendesini de ekleyerek yine sürekli karıştırarak 7-8 dakika daha pişirin ve ocaktan alıp kaselere paylaştırın. 3. Buzdolabında 2-3 saat soğutup servis edin. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.