![]() |
Titreme Tatlısı Tarifi
Titreme Tatlısı Nasıl Yapılır? .5 su bardağı irmik -2.5 su bardağı şeker -1 paket kakaolu bisküvi -Ayrıca istenirse bir miktar çırpılmış krem şanti Yapılışı: Süte.irmik ve şeker ilave edilerek karıştırılarak pişirilir..Kaynadıktan sonra yarısı. altı ıslatılmıs tepsiye veya borcama dökülür..Üzerine bir kat kakaolu bisküvi döşenir ve bisküvinin üzerine tatlımızın diğer yarısı dökülür.. Soğuduktan sonra kramşanti ince bir şekilde sürülür ve üzerine geri kalan bisküviler robotta çekilip un haline getirilerek dökülür..Dilimlenerek servis yapılır..Afiyet olsun.. Alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.