| Prof. Dr. Sinsi |
08-25-2012 10:20 PM |
Mısır Gevrekli Piliç Şnitzel
4 Adet dövülmüş piliç göğsü
2 Adet yumurta
Tuz ve karabiber
4 Kahve fincanı mısır gevreği
1 Su bardağı sıvıyağ
Hazırlanışı - Yumurtaları derin bir kaba kırın tuz ve karabiber ilave edip çırpın.
- Mısır gevreğini havanda dövüp ufalayın veya robottan geçirin.
- Piliç göğüslerini önce yumurtaya sonra ufalanmış mısır gevreğine bulayın.
- Kızdırılmış sıvıyağda her iki tarafını da kızartın.
- Mısır gevrekli piliç şnitzeli maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.
Mısır Gevrekli Piliç Şnitzel yemek tarifleri
|