![]() |
Mangalda Tavukbudu Tarifi - Mangalda Tavukbudu Yapılışı
Mangalda Tavukbudu Tarifi - Mangalda Tavukbudu Yapılışı - Mangalda Tavukbudu Nasıl Yapılır? Malzemeler: 4 Tavuk butu 3 Yesil sogan 1 Ceviz büyüklügünde Zencefil 3 kuru domates 3 ufak kirmizi aci biber 1 TK Tarçin 1 TK Kisnis tohumu 2 Defne yapragi 1 TK Anason 1 TK Yenibahar 1/2 TK Kekik 1/2 rendelenmis hindistan cevizi (Muskatnuss) 1/2 TK Tarcin 3 YK Zeytinyagi 3 YK Sojasosu 1 Limon 1 YK Bal Yapılışı: Soganlari Zencefili ve kuru domatesi dograyin. Bütün malzemeleri bir dondurucu torbasina koyun. Yikanmis temizlenmis tavuk butlarinida torbaya yerlestirip iyice karistirip torbanin agzini baglayin. Torbayi bir cukur tabaga yerlestirip en az 2 saat marine olmasi icin dolaba koyun. Tavuk butlarini marine olduktan sonra kömürlü veya elektrikli bir mangalda kizartin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.