![]() |
Ketçaplı Tavuk İzgara Tarifi - Ketçaplı Tavuk İzgara Yapılışı
Ketçaplı Tavuk Izgara Tarifi - Ketçaplı Tavuk Izgara Yapılışı - Ketçaplı Tavuk Izgara Nasıl Yapılır? MALZEMELER: 6 adet tavuk göğsü 2 yemek kaşığı ince kıyılmış soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı ketçap 1/2 su bardağı bira 3 yemek kaşığı sirke 1/4 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı acılı sos 1 çay kaşığı hardal HAZIRLANIŞI: Soğanları pembeleşene kadar yağda pişirin. Tavuklar dışında bütün malzemeyi ilave edip 15 dakika daha pişirin. Tavuk göğüslerini sos sürerek ızgara yapın. Servis yaparken sosun geri kalanını da yanına koyun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.